Начало
Галерия
Услуги
ЛСК Интерфокс
Календар
Новини
Инвестиционни намерения
Контакти
Котлен
Връзки

Добре дошли в сайта ни!

   Стрелбищен комплекс "Жимекс" се намира на 100 км от София, в гр. Луковит, местност "Бяло поле" /карта/.

   Построен през 2007 година, комплексът разполага с 2 модерни комбинирани стрелбища за олимпийските дисциплини "Скийт" и "Трап" и също така с уникалните за България съоръжения за дисциплината "Спортинг", имитираща лов в естествени условия. Стрелбищният комплекс е оборудван с техника на световноизвестните производители "Лапорт" и "Елфипа" и отговаря на олимпийските изисквания за този спорт. При нас работят квалифицирани инструктори, които са на разположение на всеки посетител. Желанието ни е да Ви осигурим удобство, комфорт и безопасност.
   За улеснение на клиентите ни разполагаме със собствен паркинг.
   За подробна информация вижте тук. или посетете Стрелбищен комплекс "Жимекс", за да усетите нашата отпускаща и дружелюбна атмосфера.
   Възползвайте се от разнообразните възможности, които Ви предлагаме, за да подобрите своите умения или да направите първи стъпки в спорт с дългогодишни традиции.
     В близост до стрелбищния комплекс се намира 4 звездният хотел „Дипломат”. www.diplomatplaza.com 

"Жимекс" ООД има инвестиционното намерение да изгради в непосредствена близост до Стрелбищния комплекс Модерна жилищна зона в екологично съхранена природна среда със специфични изисквания за спорт, рекреация и еко туризъм. За подробна информация вижте тук.

 

 

Симеон Христов